Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»


Φίλες και φίλοι του Δήμου Μακρακώμης, με αίσθημα ευθύνης, απευθυνόμαστε  σήμερα σε όλους εσάς, ανακοινώνοντας την πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε  ένα νέο Δημοτικό Συνδυασμό με το όνομα  «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», με επικεφαλής τον Υποστράτηγο ε.α. Ματθαίο Γρ. Σκούρα.


Φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε μαζί σας, έναν σύγχρονο, αποδοτικό και δημιουργικό Δήμο, δίνοντας προτεραιότητα στις καθημερινά παρεχόμενες υπηρεσίες, στοχεύοντας στην οργανωτική ανασυγκρότηση και λειτουργία των θεσμών, υπηρετώντας την διαφάνεια στη διαχείριση, παρέχοντας υπηρεσίες πρόνοιας και αλληλεγγύης, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους να παραμείνουν, δημιουργήσουν και να προσφέρουν στη Μάνα Γή της Δυτικής Φθιώτιδας..
Πιστεύουμε ότι ενωμένη η τοπική κοινωνία και απαλλαγμένη από μικροσυμφέροντα μπορεί να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να μετατρέψει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες ανάπτυξης χρησιμοποιώντας το καλύτερο διαθέσιμο, έμπειρο δυναμικό της.
Χρειάζονται άνθρωποι που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, εργατικότητα και πνεύμα συνεργασίας έτσι ώστε το οικοδόμημα που θα δημιουργηθεί να διαθέτει ενέργεια  και να δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Μακρακώμης.
Προσκαλούμε σε συνεργασία όλες τις δυνάμεις του Δήμου μας, για τη συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού Δημοτικού Συνδυασμού και την κατάρτιση ενός ρεαλιστικού προγράμματος για τον τόπο μας το οποίο θα πραγματοποιήσουμε μαζί κατά την  διάρκεια της επόμενης κρίσιμης δημοτικής περιόδου.
Σας καλούμε στην πρώτη οργανωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη, 6-3-14 και ώρα 19.00,  στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος  της Δημοτικής Κοινότητας Μακρακώμης.

Για την Οργανωτική Επιτροπή,
Αρβανίτη Βίκυ, Αποστολοπούλου – Καλατζή Χαρά, Διαμαντής Νικόλαος,
Ζαχαρόπουλος Στέλιος, Καλαθάς Δημήτρης, Κολιόπουλος Αθανάσιος,
Ντάνης Παναγιώτης, Ντζόιδος Δημήτρης, Τουρλάκης Βασίλης,
Τσάμης Τάκης, Τσιούνης Ηρακλής, Χορμόβα Κατερίνα 

πηγή:http://makrakomi.com/dimos-makrakomis-nea-dimotiki-kinisi-neos-ipopsifios-dimarchos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Star Lamias

lamia report (Τοπικά)

Στερεά

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

enikos.gr

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Aγώνες της ημέρας live!


DW-WORLD.DE Greek

Κόσμος - Ειδήσεις Google

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Αθλητικά - Ειδήσεις Google

Εργασία - Ειδήσεις Google

Χώρα - Ειδήσεις Google

radio